Innehav

Vi förvaltar en diversifierad portfölj av aktier i noterade bolag. Vi förvaltar även en portfölj av räntebärande värdepapper, emitterade på den svenska men även nordiska marknaden inom både investment grade och high yield. Vår investeringsstrategi baseras på fundamental analys.

Solidlogotyp

Det här med försäkringar ska vara enkelt. Det är grunden till Solids koncept; ovanligt okrångliga försäkringar, som lanserades för ett antal år sedan. Försäkringar ska vara enkla att förstå, enkla att teckna och inte minst anpassade efter bransch och behov.

Solid Försäkring är ett av de ledande nischförsäkringsbolagen i Norden inom sakförsäkringar. Man säljer försäkringar inom segmenten Produkt, Trygghet och Assistans. Målgruppen för produkterna utgörs av privatpersoner som huvudsakligen köper försäkringarna via partners i samband med att de inhandlar en produkt eller tjänst.

Solids partners finns inom många branscher och utgörs bland annat av detaljhandelskedjor, banker, kreditinstitut, resebyråer och bilhandlare som erbjuder Solids sakförsäkringar för de produkter och tjänster de säljer.

Komplettlogotyp

Komplett Group är Nordens största e-handlare inom hemelektronik och är verksam i Norge, Sverige och Danmark. Kompletts effektiva, skalbara och flexibla logistik- och leveransplattform möjliggör snabba kundleveranser och håller nere kostnaderna. Koncernen tillhandahåller genom de kända varumärkena Komplett, NetOnNet, Webbhallen och Integra ett av marknadens bredaste utbud av både produkter, tillbehör och tjänster för elektronik till både privatpersoner och företag. Komplett omsatte 18,5 miljarder NOK 2021, var 1400 anställda i koncernen och är noterat på Oslobörsen sedan 2021.

NetOnNet har sedan 1999 sålt direkt från lagerhyllan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. NetOnNet säljer både genom e-handel och Lagershoppar i Sverige och Norge. NetOnNet arbetar för att vara en drivande kraft mot en mer hållbar och cirkulär hemelektronikbransch.
Webhallen grundades 1999 i Stockholm och är ledande inom spel och gaming produkter på den svenska marknaden. På Webhallen har man passion för teknik och spel. Idag har Webhallen ca 300 anställda och försäljning sker online och via fysiska butiker i Sverige.
Komplett har varit verksamma sedan 1996 och är nu en av Nordens största renodlade näthandelsaktör inom bla datorer och datorkomponenter och dessutom störst på att sätta ihop skräddarsydda PC efter kunders specifika önskemål.
Integra startade 1999 och har sin verksamhet inom distributionssegmentet för hemelektronik och data. Integra hanterar idag mer än 12 000 artiklar från världens ledande tillverkare, det innebär en produkt var 3:e sekund, dygnet runt, året runt. Integra är verksamt både i Sverige och Norge.
Resurslogotyp

Resurskoncernen finns i hela Norden och består av dotterbolaget Resurs Bank. Resurs ska bidra till att skapa balans i människors vardagsekonomi. På den grunden bygger Resurs sina erbjudanden och tjänster inom lån, sparande samt betalningar för butik och e-handel som utgår från människors vardag och skapar långsiktiga värden för våra kunder.

Att skapa balans i människors plånbok – det är Resurs filosofi. Den genomsyrar våra erbjudanden, tjänster och relationer. Vi tar vårt ansvar, tar fram ännu fler enkla och innovativa digitala tjänster, visar empati och tänker nytt. Detta skapar möjligheter för människor att agera hållbart, för när man har balans i livet orkar man just det.